Biezpiena pončiki

4 1
Biezpiena pončiki
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 1.5 glāze/s miltu
  • 160 g cukura
  • 100 g kefīra
  • 3 olas
  • 1 naža gals sāls
  • 1/2 tējk. sodas
  • Eļļa cepšanai
  • Pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Samaisa biezpienu ar visām minētajām sastāvdaļām izņemot eļļu un pūdercukuru. Iegūst jauku masu.
  2. Uzveļ nelielas bumbiņas un liek vārīties kārtīgi sakarsētā eļļa. Cep līdz skaisti brūni.
    Pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

antra 2012. gada 28. aprīlis 21:55
Gunta,gribeju pajautat recepti,kaa juus taisat bez olaam.
Gunta 2011. gada 8. februāris 19:12
es cepu bez olām, pievienojot banānu :)
egons mierkalns 2010. gada 1. jūnijs 20:14
man pec shis receptes sakuma pirmie ponciki kaa biezpiena latgalieshu sirniki.,jo loti sasucas daudz ella. sapratu ,ka jaliek vel milti vel tikpat un soda ir vajadziga kartiga tejkarote,nevis puse.,nu tad gan iznaca forshie !Nu un taa pa 1latinu iznaca krietna mala bloda. ,man garshoja ar iebiezinato kafiju, ko nedaudz uz katra uzpilinaju.Lai izdodas ari jums!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize