Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabacīši-malacīši

2010. gada 15. marts
Foto: Veronika
Pagatavošana
40 min
1. Izvāra rīsus. Atdzesē.
2. Pievieno malto gaļu, sarīvēto burkānu un smalki sagriezto sīpolu. Pievieno garšvielas pēc garsas (vislabak SantaMaria). Samaisa izveidojot viendabīgu masu.
3. Kabaci sagriež gredzentiņos iztīrot viduci (apmeram 3cm augstumā).
4. Cepeškrasns pannā ielej eļļu un mazliet ūdeni un pievienojam garšvielas.
5. Uz pannas liekam kabaču gredzentiņus un pildam ar pildījumu.
6. Cep-sautē 250 grādu temperatūrā aptuveni 20-25min.
7. Pasniedz ar krējumu.
8. Labu apetīti!!! :)
Uz augšu