Kabacīši-malacīši

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 liels kabacis
  • 500g maltās gaļas
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 250g rīsi
  • garšvielas
  • eļļa
  • ūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. Izvāra rīsus. Atdzesē.
  2. Pievieno malto gaļu, sarīvēto burkānu un smalki sagriezto sīpolu. Pievieno garšvielas pēc garsas (vislabak SantaMaria). Samaisa izveidojot viendabīgu masu.
  3. Kabaci sagriež gredzentiņos iztīrot viduci (apmeram 3cm augstumā).
  4. Cepeškrasns pannā ielej eļļu un mazliet ūdeni un pievienojam garšvielas.
  5. Uz pannas liekam kabaču gredzentiņus un pildam ar pildījumu.
  6. Cep-sautē 250 grādu temperatūrā aptuveni 20-25min.
  7. Pasniedz ar krējumu.
  8. Labu apetīti!!! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni