Aukstā zivju zupa

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Spināti,skābenes,maizes kvass,svaigs gurķis,lociņi,dilles,vārīta zivs,nedaudz mārrutku,sāls,cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Spinātus un skābenes pārlasa un nomazgā,liek katlā,pielej mazliet ūdens,uzliek vāku un vāra ,līdz gatavi.Tad spinātus un skābenes izberž caur sietu.Sagatavoto biezeni liek kastrolī,pievieno cukuru,sāli,nedaudz sinepju,visu to atšķaida ar maizes kvasu.Pēc tam pieliek kubveida gabaliņos sagrieztus gurķus,sasmalcinātus lociņus,dilles.Zupu pasniedzot katrā šķīvī liek saberztus mārrutkus un vārītas zivs gabaliņus. Spinātu vietā var likt jaunas nātres.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas