Ābolmaize

3 1

Sastāvdaļas

  • 5 āboli
  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 2 glāzes miltu
  • Nedaudz kefīra
  • 200 g krējuma
  • Kanēlis

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas sakuļ ar glāzi cukura, pievieno miltus un kefīru. Mīklu sakuļ, lai tā nebūtu ne šķidra, ne cieta.
    Olas sakuļ ar glāzi cukura, pievieno miltus un kefīru. Mīklu...
  2. Mīklu atpūtina un tikmēr nomizo un sagriež ābolu šķēlītēs.
  3. Tad lej mīklu veidnē un liek plītī cepties uz 5 min, lai tā mazliet sacietē.
    Tad lej mīklu veidnē un liek plītī cepties uz 5 min, lai tā...
  4. Ņem ārā un izkārto ābolu šķēlītes. Pārkaisa pāri cukuru un liek cepeškrāsnī.
  5. Cep apmēram 20 min, pēc tam pārbauda vai mīkla nav šķidra, ja ir, tad nedaudz vēl pacep.
    Cep apmēram 20 min, pēc tam pārbauda vai mīkla nav šķidra, j...
  6. Kad gatava, tad klāj virsū krējumu, uzkaisa cukuru un kanēli.
  7. Liek cepties vēl uz 5 min. Cepšanas ilgums atkarīgs no grādiem un veidnes.
  8. Lēti un garšīgi.
  9. Labu apetīti! :)

Komentāri

ilze 2015. gada 30. decembris 20:55
sorry kludijos pareizrakstiba; vanilas cukuru
ilze 2015. gada 30. decembris 20:53
krejumu ar olu cukuru un ja grib vavilas cukuru pieliek klat to kopa sakul un parlej pari aboliem, ari garsigi
Aija 2015. gada 7. oktobris 18:05
Garšīga, bet ķefīra vietā lietoju to kas bija mājās - krējumu. Paldies par recepti!:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize