Saldskābā nots

3 1
Saldskābā vista un puķkāposts. Garšo ļoti labi.

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas filejas
  • 1 puķkāposts
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 1 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 2 sīpoli
  • Tomātu mērce
  • Medus
  • Sezama sēklas
  • Sīpolu lociņi
  • Eļļa cepšani

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež šķēlītēs.
    Vistas fileju sagriež šķēlītēs.
  2. Liek bļodā un aplej ar sojas mērci, apmaisa un pievieno kartupeļu cieti, visu kārtīgi apmaisa un liek ievilkties.
    Liek bļodā un aplej ar sojas mērci, apmaisa un pievieno kart...
  3. Puķāpostus sadala un liek ūdenī mazliet pavārīties.
    Puķāpostus sadala un liek ūdenī mazliet pavārīties.
  4. Vok pannā ielej eļļu (apm. 2-3 cm) un uzkarsē, tad liek vistas filejas gabaliņus un apcep. Vēlams likt ne visu uzreiz, lai katrs gabaliņš var apcepties.
    Vok pannā ielej eļļu (apm. 2-3 cm) un uzkarsē, tad liek vist...
  5. Izceptos gabaliņus liek uz salvetēm, lai notek eļļa.
    Izceptos gabaliņus liek uz salvetēm, lai notek eļļa.
  6. Nolej lielāko daļu eļļas no pannas, lai paliek apmēram 1 ēd. k. Liek cepties sīpolus.
    Nolej lielāko daļu eļļas no pannas, lai paliek apmēram 1 ēd....
  7. Pēc tam sīpoliem pievieno tomātu mērci (dažas ēd. k. ) un medu.
    Pēc tam sīpoliem pievieno tomātu mērci (dažas ēd. k. ) un me...
  8. Kad viss ir izkusis, liek šajā mērcē filejas gabaliņus un mazliet pasautē.
    Kad viss ir izkusis, liek šajā mērcē filejas gabaliņus un ma...
  9. Pēc tam uzber sezama sēkliņas un liek visu uz šķīvja.
    Pēc tam uzber sezama sēkliņas un liek visu uz šķīvja.
  10. Tādā pat mērcē liek cepties puķkāpostus.
    Tādā pat mērcē liek cepties puķkāpostus.
  11. Tiem virsū uzkaisa sīpolu lociņus.
  12. Liek visu šķīvī.
  13. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Daiga 2011. gada 14. janvāris 13:32
Ļoti vienkārši, ļoooti gardi, ļoti ātri!!!! Viennozīmīgi daudz garšīgāk kā Ganbejā!!!!
Edgars Ratniks 2010. gada 18. augusts 18:40
loti garsiiga vistina sanaak tiesi taa kaa kiiniesu eestuvees.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni