Manas mammas siļķe kažokā

5 1
Manas mammas siļķe kažokā
Foto: Depositphotos.com
Receptē proporcijas dotas tikai orientējoši. Protams, siļke kažokā labāk garšo, kad kādu laiku ir labi ievilkusies leduskapī. Vislabāk - nākamajā dienā. Nav dārgs, bet ārkārtīgi garšīgs ēdiens!

Sastāvdaļas

  • 2 vārīti kartupeļi
  • 2 siļķu filejas (400 g)
  • 2 āboli
  • 2 vidējas vārītas bietes
  • 2 vārītas olas
  • Majonēze
  • Krējums
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Visas sastāvdaļas sagriež vai sarīvē - pēc izvēles.
  2. Bļodas apakšā liek kārtu siļķi.
  3. Sajauc majonēzi ar krējumu, pievieno nedaudz sāls un piparu. Pārlej siļķes kārtai.
  4. Virs siļķes parber ābolu kārtu, kurai seko kartupeļu kārta.
  5. Virs kartupeļiem liek burkānus. Bagātīgi pārlej atkal ar krējuma un majonēzes mērci.
  6. Pēdējās divās kārtās liek rīvētas bietes un sasmalcinātas olas.
    Ja produktu daudz, kārtu likšanu turpina līdz visi produkti izmantoti.
    Ja ir aizdomas, ka salāti būs pārak sausi, majonēzes-krējuma mērci liek vel starp dazām kārtām.

    Lai labi garšo!
    Pēdējās divās kārtās liek rīvētas bietes un sasmalcinātas ol...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Nauris 2011. gada 23. decembris 23:55
Paldies uztaisiiju! :) Tagad tik ievilksies salaatinji liidz riitvakaram! Prieciigus z-sveetkus!! :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti