Sākums > Receptes > Salāti

Manas mammas siļķe kažokā

2010. gada 2. marts
Foto: Ulrika
Receptē proporcijas dotas tikai orientējoši. Protams, siļke kažokā labāk garšo, kad kādu laiku ir labi ievilkusies leduskapī. Vislabāk - nākamajā dienā. Nav dārgs, bet ārkārtīgi garšīgs ēdiens!
Pagatavošana
30 min
1. Visas sastāvdaļas sagriež vai sarīvē - pēc izvēles.
2. Bļodas apakšā liek kārtu siļķi.
3. Sajauc majonēzi ar krējumu, pievieno nedaudz sāls un piparu. Pārlej siļķes kārtai.
4. Virs siļķes parber ābolu kārtu, kurai seko kartupeļu kārta.
5. Virs kartupeļiem liek burkānus. Bagātīgi pārlej atkal ar krējuma un majonēzes mērci.
6. Pēdējās divās kārtās liek rīvētas bietes un sasmalcinātas olas.
Ja produktu daudz, kārtu likšanu turpina līdz visi produkti izmantoti.
Ja ir aizdomas, ka salāti būs pārak sausi, majonēzes-krējuma mērci liek vel starp dazām kārtām.

Lai labi garšo!
Foto: Ulrika
Uz augšu