Komentāri par: Ķirbja kūka ar lazdu riekstiem

Kūka nav salda. Ķirbju garša nav izteikta, var mēģināt iemānīt arī tiem, kam ir nepatika pret ķirbjiem. Es drošības labad pildījumam pievienoju kartupeļu miltus, jo tas sanāk diezgan šķidrs. Sākotnēji bāli dzeltenais pildījums, cepoties iegūst izteikti ķirbisku krāsu.
Santa 2014. gada 27. oktobris 11:54
Pamēģināju šo recepti tikai dēļ labajiem komentāriem, ka kūka garšīga. Piedodiet, bet es tad būšu pirmā, kas tomēr teiks pilnīgi pretēji - nav garšīga un ķirbi ļoti labi jūt, jābūt dumjam, lai nesaprastu, ka kūkai ir ķirbis pildījumā :( Apēst, apēdām, bet otrreiz netaisītu un nevienam arī nerekomendētu. Nē, ķirbis tomēr nav mans.
Rudolfs 2013. gada 23. marts 18:13
Ļoti garšīga kūka! Taisu jau kādu 5 reizi, bet vienalga nevaru iegaumēt recepti. ;]
Agnese 2012. gada 12. oktobris 23:41
Es taisīju ar valriekstiem- labi iet kopā ar ķirbi!
Igo 2012. gada 16. februāris 15:04
Ļoti garšīga kūka, ņemot vērā, ka no ķirbja ēdieniem vienīgais ko ēdu ir marinēti ķirbīši, jāteic, ka biju patīkami mārsteigts par rezultātu !
Dace 2011. gada 11. oktobris 00:29
Garšīgi sanāk. Es pildījumā vēl pieliku rozīnes un žāvētas aprikozes, baaaigi labi.
Pēdējā etapā sanāca cept ilgāk par 45-50 minūtēm.
Zina 2011. gada 11. augusts 23:16
ĻOOOTI garšīga!!! un vienkārši pagatavojama!
Gunita 2011. gada 31. marts 21:38
Superīga kūka! Sanāk ļoti garšīga!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes