Sākums > Receptes > Uzkodas

Reņģu veltniši

2010. gada 28. februāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Reņģes iztīra. Olas sakuļ
Foto: Receptes.lv
2. un izcep omleti.
Foto: Receptes.lv
3. Sasmalcina papriku, sīpolus. un apcep nelielā eļļas daudzumā.
Foto: Receptes.lv
4. Uz reņģu filejām liek paprikas un sīpolu masu,omlete gabaliņu un siera gabaliņu.
Foto: Receptes.lv
5. Saritina veltnīšos un sastiprina ar koka irbulīšiem. Veltnīšus liek cepamajā traukā, pievieno sali piparus un nedaudz ūdeni (1cm)
Foto: Receptes.lv
6. Veltnīšus cep krāsnī 180 C 10-15 minūtes. Pasniedz ar tomātiem vai ceptiem kartupeļiem. Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu