Reņģu veltniši

4 1

Sastāvdaļas

  • 5 kg reņģu vai 300 g fileju
  • Salda paprika 2 gab. vai 300 g
  • Sīpoli 2 gab. vai 100 g
  • Siers (piemēram Holandes)
  • Olas 2 gab
  • Olīveļļa
  • Sals. pipari
  • Koka irbulīši

Pagatavošana

40 min.
  1. Reņģes iztīra. Olas sakuļ
    Reņģes iztīra. Olas sakuļ
  2. un izcep omleti.
    un izcep omleti.
  3. Sasmalcina papriku, sīpolus. un apcep nelielā eļļas daudzumā.
    Sasmalcina papriku, sīpolus. un apcep nelielā eļļas daudzumā...
  4. Uz reņģu filejām liek paprikas un sīpolu masu,omlete gabaliņu un siera gabaliņu.
    Uz reņģu filejām liek paprikas un sīpolu masu,omlete gabaliņ...
  5. Saritina veltnīšos un sastiprina ar koka irbulīšiem. Veltnīšus liek cepamajā traukā, pievieno sali piparus un nedaudz ūdeni (1cm)
    Saritina veltnīšos  un sastiprina ar koka irbulīšiem. Veltnī...
  6. Veltnīšus cep krāsnī 180 C 10-15 minūtes. Pasniedz ar tomātiem vai ceptiem kartupeļiem. Labu apetīti!
    Veltnīšus cep krāsnī 180 C 10-15 minūtes. Pasniedz ar tomāti...

Komentāri

Ervīns 2011. gada 3. februāris 11:33
Ļoti garšīgi un ja pavāram piemīt kaut nedaudz fantāzijas , tad viss ir čikiniekā :)
Tatjana 2010. gada 23. marts 12:08
Ļoti garšīgi un skaisti izskatās :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas