Gardais tiramisu

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g maskarpone siera
  • 4 olas
  • 1 /2 glāzi pūdercukura
  • 2 ēdamk. konjaka
  • 200 ml stipras kafijas
  • Biskvīts vai 1 paciņa cepumu "Dāmu pirkstiņi"
  • 2 ēdamk. kakao

Pagatavošana

45 min.
  1. Atdalām olas dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus kuļam ar pūdercukuru līdz tas nekļūst balts.
    Atdalām olas dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus kuļam ar...
  2. Maskarpones sieru [jābūt siltam kā istabas temperatūra] spaidam līdz viendabīgai masai un pieliekam klāt olu dzeltenumiem. Atsevišķi kuļam olu baltumus un uzmanīgi baltumus iemaisam maskarpones un dzeltenumu masā.
    Maskarpones sieru [jābūt siltam kā istabas temperatūra] spai...
  3. Tālāk ņemam formu un nedaudz apakšu apsmērējam ar iegūto krēmu vienmērīgā kārtā. Cepumus[manā gadijumā] pa vienam apmērcē kafijā un konjakā un liekam formiņās pa virsu krēmam. Kad cepumi izlikti vienā plaknē atkal apsmērējam cepumus ar krēmu. Un atkal cepumus mērcējam un liekam un tad atkal apsmērējam ar krēmu un apberam ar kakao.
    Tālāk ņemam formu un nedaudz apakšu apsmērējam ar iegūto krē...
  4. Liekam uz 5 stundām ledusskapī un iznāk ļoti gards deserts!
    Liekam uz 5 stundām ledusskapī un iznāk ļoti gards deserts!

Komentāri

aiva 2015. gada 15. novembris 11:10
es pagatavojuso kuku
aiva 2015. gada 15. novembris 10:46
cik viegli
gunta 2013. gada 10. marts 09:26
Esmu izmeeginaajusi abus variantus, kad tiramisu liek klāt olu baltumus un kad gatavo bez olu baltumiem, man škiet labāks ir tiramisu bez pievienotiem olu baltumiem. Protams, pēc tam jāizdomā, kur tos baltumus realizēt:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti