Gardie cepuminji

4 1

Sastāvdaļas

  • 120 g. sviesta, 160 g. milti, 1 tejk. cepama pulvera, 4 edamkarotes auzu parslas, 4 edamkarotes cukura, 2 olas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olas, auzu parslas, cep. pulvera un miltus. Lai butu gardak auzu parslas var apcept uz pannas! Kad mikla ir izveidota, cepuminus liek ietaukota panna un cep apmeram 20 minutes!

Komentāri

ai 2014. gada 31. oktobris 17:02
aaaaa
maija 2010. gada 2. marts 20:10
patiesībā, ja pārslas neapcep, cepumi sanāk gardāki. Mīkla ir gardāka ar apgrauzdētām pārslām... Tās manas domas :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti