Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karbonāde kraukšķos ar sviestā ceptiem kartupeļiem

2010. gada 24. februāris
Foto: Dambja 4
Pagatavošana
60 min
1. Sāksim ar kartupeļiem...nasing spešal - nomizojam, sagriežam, [aplaizam] un liekam cepešpannā uz fōlija - vēlams uz tā normālā pirktā, nevis šokolādes vai cigarešu... Izkausējam mikrenē sviestu, pārlejam pāri, uzberam ķimenes un vēl kaut kādus tizlumus un maucam iekšā cepeškrāsnī...
2. Un tad ķeramies pie jautrākās daļas...
3. Saklapējam karbonādi, apviļājam miltos, apmērcējam sakultā olā [vistu] un iemetam bļodā ar kraukšķiem, kuri salīp klāt, un liekam uz pannas...cepam kā karbonādi, tikai....b** [neļāva man tādu publicēt,izrādās, ka te ir jācenzē, b**:D], [suns vīriešu dzimtē,jo citādi neļāva rakstīt] piedega...ņifiga šitā neies...jāmēģina savādāk...
4. Izfīčojam [pēc 2 alus kausiem], ka pa priekšu [ne pa aizmuguri - besī cenzūra...] jāapcep gaļa, un tad jāviļā un jāvārta [pa zemi] miltos, olās, kraukšķos un zeķēs...Nu daram tā...sākums it kā ok, bet...b**...prostitūta... eļļa beidzās....sviestu jau piemočījām kartupeļiem...nu neko, uzmauksim margarīnu virsū un aizies....mjāāā....kurš āksts mums nepateica, ka ar margarīnu diezgan h...slikti?A? Viņš pie tām pārslām piesūcās, kā Jānis viski
5. ja pudelei, b**.... un atkal viss deg tā, ka bail i pašam, i Sašam...
6. piegājiens...Jānis skrien pēc eļļas, pārējais amats jau rokā...tātad...apcepam gaļu, tad tur izmočījām pa tām visām foršajām sausajām un slapjajām vietiņām, un aidā - iekšā pannā, aši aši pa kādai minūtei vai divām [vai arī trijām] no abām pusēm un gatavs...bišķi piedeg jau tāpat, bet nu tas pie kājas [vai arī aknām]...garšo labi tāpat un nebaidies, manu dārgo lasītāj, nākamreiz sanāks labāk, jo, kā saka, pirmie kucēni [un arī visi citi lopi] jāsīcina...
7. P.S. B**, kartupeļus aizmirsām cepeškrāsnī...hūūūū...viss ok, ir ideāli izcepušies, kraukšķīgi un gardi...
8. Pasniedz abus kopā, uzmoči virsū majonēzi vai kādu citu baltu zīdītāju izcelsmes šķidrumu un viss notiek:))
9. P.P.S. Paldies par kinobiļetēm:D
Uz augšu