Lepnās kotletes

3 1
Vislabāk kotletes garšos ar visa veida makaroniem. Krāsai var pievienot dažādus dārzeņus.

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 400 g vistas filejas
  • 200 g labi kūstoša siera
  • 2 - 3 olas
  • Kviešu milti
  • 1 paciņa majonēzes
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež nelielos kubiciņos.
  2. Sieru sarīvē uz rupjas rīves un pievieno sagrieztajai filejai.
  3. Klāt pielej majonēzi, piesit olas un maisot ber miltus. Konsistencei jābūt tādai, lai ar ēdamkaroti varētu uz pannas uzlikt mazas pankūciņas.
  4. Masai pievieno klāt sāli un piparus pēc gaumes.
  5. Cep uz pannas, uz vidējas uguns no abām pusēm, līdz kotletes gaiši brūnas. Pārāk pārcept nebūtu vēlams, jo tad fileja būs sausa.
  6. Lai labi garšo! :)

Komentāri

kristina 2016. gada 22. jūlijs 14:12
būt aktierim ir liels prieks
Laila 2016. gada 9. jūnijs 08:16
Baigi labās kotletes, bet arī baigi treknās. Uz reta var droši taisīt
Laura 2011. gada 23. jūnijs 18:29
Izklausas garsigi,izmeginasu. Tomer raktit ka zems tauku saturs+piemerots bebisiem-nav patiesi!
Italija kotletes need....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni