Kartupeļu biezputra ar burkāniem un sīpoliem

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Piens
  • Burkāni
  • Sīpoli
  • Sviests
  • Attiecība ir šāda: kartupeļi 2:sīpoli:1:burkāni1

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizo un izvāra kartupeļus, nokāš. Ar stampu sastampā un pievieno pienu (masai nav jābūt izteikti viendabīgai, var būt arī mazi nesastampāti kartupeļu gabaliņi).
  2. Burkānus nomazgā un nomizo. Sarīvē. Apcep sviestā uz pannas kopā ar garšvielām (sāls, pipari + citas Jums tīkamas garšvielas, var pievienot Vegetu). Apceptos burkānus pievieno biezputrai.
  3. Sīpolus nomizo un ar nazi sasmalcina. Apcep sviestā uz pannas. Var pievienot sāli un citas garšvielas. Sīpolus pievieno klāt biezputrai.
  4. Visu kopā kārtīgi samaisa un gatavs!

Komentāri

Janis 2011. gada 26. oktobris 17:47
sitas labs

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni