Sākums > Receptes > Salāti

Tradicionāla siļķe kažokā

2005. gada 2. maijs
Foto: Vivita Ļebedeva
Sāls papildus nav nepieciešams, pietiks no siļķes un majonēzes.
Pagatavošanas laiks līdz baudīšanai norādīts, ņemot vērā faktu, ka nepieciešamie produkti iepriekš jau sagatavoti un atdzesēti.
Pagatavošana
70 min
1. Siļķu fileju sagriež smalkos gabaliņos. Kartupeļus, burkānus, bietes un olas sarīvē. sīpolu ļoti smalki sakapā.
2. Ņem trauku, kurā kārto salātus - sāk ar kartupeļiem tos pārspiež ar majonēzi, tālāk burkānu, virs tiem krējums, tad siļķe, sīpoli un pāri pārsmērē krējumu, tālāk kārto bietes, pārspiež ar majonēzi un noslēdz ar olu kārtu.
Ja produktu vairāk kā trauks ļauj vienā kārtā izkārtot - liek vairākās kārtās. Var arī majonēzi ar krējumu sajaukt kopā un tad smērēt.
Ļauj vismaz stundu garšām ievilkties, ideāli ja nostāv nakti.

Labu apetīti!
Foto: Vivita Ļebedeva
Uz augšu