Rudzu miltu cepumi ar ķimenēm

3 1

Sastāvdaļas

  • Rudzu milti – 400 g
  • Kviešu milti – 150 g
  • Sviests – 100 g
  • Cepamais pulveris – 1 tējk
  • Ūdens – 250 g
  • Sāls – 1 tējk
  • Ķimenes pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sviestu iekapā miltos, tad klāt lej ūdeni. Jāskatās kā briest milti, iespējams, ka ūdeni vajag mazliet vairāk vai mazliet mazāk. Mīklu izrullē un sagriež gabaliņos. Liek uz pannas un cep krāsnī 150 – 180 grādos līdz brūni. Ja vēlas var pārsmērēt ar olu
  2. ļoti labi noder krekeru vietā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti