Heks burkānu mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • Heka fileja
  • 3 burkāni
  • Sīpols
  • Tomātu mērce
  • Milti
  • Lauru lapa
  • Melnie pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz pannas apcep, uz rupjās rīves, sarīvētus burkānus ar strēmelītēs sagrieztu sīpolu.
  2. Kad burkāni un sīplols mīksti pielej ūdeni, pievieno lauru lapu, piparus, sāli un nedaudz pasautē. Pievieno tomātu mērci un atkal sautē līdz mērce sāk mest kārtīgus burbulīšus.
  3. Paralēli, kamēr top burkānu mērce, sagriež Heka fileju, ja tā ir bijusi sasaldēta, atlaidina to, nelielos gabaliņos.
  4. Miltus sajauc ar zivs garšvielām vai sāli, apviļā tajā zivs gabaliņus un apcep uz pannas.
  5. Izceptos zivs gabaliņus liek burkānu mērcē un uzmanīgi samaisa.
  6. Garšīgi gan silti, gan atdzisuši.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Zane Zane 2010. gada 3. maijs 14:00
Superiigi sanaaca :):):) Nesiishu draugam pusdienaas :)
PALDIES!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni