Graudu degvīns (kandža

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 kg graudu
  • 2 -3 pudeles alus
  • 1 kg cukura
  • 3 litri ūdens

Pagatavošana

45 min.
  1. jāiegādājas destilators vai rektifikācijas kolonna.Vai jāuztaisa.Var izlīdzēties ar 2 katliem.Vai plēves naisu un elektrisko sildītāju.
  2. Modernākie destilatori šeit:
  3. www.kandza.1w.lv
  4. Jasagatavo brāga (misa, susla)
  5. 3 kg graudu, 2-3 pudeles alus, 1 kg cukura, 3 litri ūdens.
  6. Raudzējamā traukā ieber graudus, izlīdzina plānā kārtā, uzlej alu(alum pilnīgi jāpārklāj visi graudi) un atstāj siltā vietā apmēram uz nedēļu.
  7. Kad virs graudiem parādijušās putas, tas nozīmē, ka sākusi augt rauga sēnīte. Pievieno cukuru, kas izšķīdināts ūdenī. Maisījumam ļauj rūgt siltā vietā apmēram divas nedēļas.
  8. Destilē.
  9. Attīra.
  10. Vēlreiz destilē vai rektificē.
  11. Lieto.
  12. Ja kas nav skaidrs,jālasa
  13. www.kandza.blogs.lv

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni