Sākums > Receptes > Deserti

Cepumi ar marmelādes pildījumu

2010. gada 7. februāris
Foto: Inese Jefremova
Pagatavošana
20 min
1. Mīklas tapšana
2. margarīnu atlaidina istabas temperatūrā, sajuac ar olām, cukuru, cepampulveri, tad pakāpeniski pievieno miltus (ieteicam sijāt).
3. Mīklu izmīca.
4. Mīklas dēli (vai galdu) apkaisi ar miltiem un izrullē mīklu (to var darīt arī pa daļām)
5. sagriez mīklu gabaliņos (pēc sirds patikas), sagriez marmelādi stienīšos (vai pēc izvēlas tā lai var ieklāt sagrieztajā mīklā)
6. ietin marmelādi miklā, tā, lai nekur nerēgojas arā (kārtīgi saspied)
7. Liec cepties!
8. 10-12min (vai kamēr tie paliek zeltaini brūni)
9. (200 grādos)
10. Izkārto cepumus uz restītēm, apkaisi ar pūdercukuru. (lieko vēlāk nokrati nost)
11. P.S Lai vizuāli cepumi būtu interesantāki izveidotos cepumiņus apvārti kakao, cepoties tie augs lielāki un kakao itkā saplaisās tad tie izskatīsies tādi raibi.
12. Ieteikums: Kamēr mīci mīklu ieslēdz cepeškrāsni, lai uzkarst.
13. (receptes ideja no veca Labu Apetīti žurnāla)
Uz augšu