Vista sālī

3 1
Vista sālī
Foto: Depositphotos
Pagatavošana ir pavisam vienkārša. Jānopērk vesela vista un 1kg rupjā sāls.
Vista izdodas vienkārši lieliska! Es arī neticēju, pirms neredzēju, nepagatavoju un nepagaršoju. Jokaini, taču laikam vista uzņem tik daudz sāli, cik nepieciešams, un izdodas sulīga un mīksta.

Sastāvdaļas

  • 1 vistas
  • 1 kg rupjās sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu nomazgā.
  2. Uz pannas izber VISU paciņu rupjā sāls.
  3. Uzliekam uz tā vistu. Nav vajadzīgas nekādas citas garšvielas, sāls nav jāsmēre vistā, uz vistas, ap vistu, utt. :) Vienkārši uzliek vistu uz pannas, kura pilna ar sāli.
  4. Cepam 40 - 60 min. (atkarīgs no vistas lieluma) 180 - 200 grādos. Nevajag grozīt, virināt krāsns durvis,utt. Vienkārši aizmirst par to 40 min., un pēc tam ņem ārā un ēdam. :)
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ilze 2011. gada 6. decembris 23:17
Ļoti garšīgi sanāca:)tikai cepšana man gāja stundu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni