Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Mērce - vistas žuljēns

2010. gada 2. februāris
Foto: Karīna Burija
Pagatavošana
40 min
1. Katlā, uz mazas uguns, cep sasmalcinātu (cik nu katram smalki patīk) sīpolu, kad tas puslīdz mīksts pievieno sagrieztas vistas filejas un sagrieztus šampinjonus, pievieno sāli, piparus, garšvielas (kas kuram labāk garšo). Cep kamēr viss mīksts un gatavs. Pievieno nedaudz miltus, apcep tos, un lej virsū saldo krējumu. Ik pa laikam apmaisot, jānogaida kad krējums sāk mest burbulīšus. Uzber virsū sarīvētu sieru, uzliekot vāku, atļauj mērcei vēl nedaudz pavārīties.
2. Mērce gatava, kad siers izkusis.
Uz augšu