Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņi indiešu gaumē

2010. gada 1. februāris
Foto: ramayana
Pagatavošana
15 min
1. Sautējiet divus sagrieztus sīpolus līdz zeltainai krāsai kopā ar 2 ēdamkarotēm iztvaicētas augu eļļas. Pievienojiet 2 sagrieztus tomātus un turpiniet cepšanu vēl 2 minūtes. Pēc garšas pievienojiet sāli, 2 tējkarotes KITCHEN KING MASALA un gatavojiet vēl 3 minūtes. Pievienojiet 4 nomizotus kartupeļus, kuri iepriekš sagriezti kubiņos, un pus tasīti zaļo zirnīšu. Trīs minūtes cepiet nepārtraukti maisot. Pievienojiet kubiciņos sagrieztu apceptu mājas sieru un turpiniet cepšanu vēl 5 minūtes, kamēr kartupeļi ir gatavi. Pievienojiet dažas šķipsniņas sieramoliņa lapu Kasoori Methi, visu samaisiet un pasniedziet.
Uz augšu