Sākums > Receptes > Deserti

Karsta šokolāde pašgatavota

2010. gada 30. janvāris
Foto: Receptes.lv
gribēju pagatavot mājās karstu šokokolādi, bet viss atrodamās receptes bija sarežģitas un piedāvāja kā gaveno sastāvdaļu izmantot tikai gatavu šokolādi, tādēļ es izveidoju savu variantu vienkāršāku, lētāku un garšīgāku. viss ģeniālais ir vienkāršs!
Pagatavošana
12 min
1. ielej krūzē 100g saldā krejuma, pieber 60g kakao puvera, iemasi pulveri krejumā (ar gremdēšanas metodi), izveijdojas sausi bieza masa, pieber 80g cukura un iemisi masā, ieliec mikroviļņu krāsnī usarsēt kur masa izkūst un pārvēršas krstā šokolādē (nepārkarsē), izņem krūzi un masot ar karoti izkause cukuru. gatavs ēšanai - dzeršanai.
2. saldo krejumu var aizstāt arī ar pienu. pēc vēlēšnās variet pievienot garšvielas (rumu, kafiju, vaniļu utt...)
3. karsto šokolādi var ēst tīrā veidāi vai sajaukt kopā ar riekstiem vai jebko citu piemērotu.
Uz augšu