Kandžas izejvielas brāgas recepte

4 1
Īstens latvju dzēriens.Vēlāk būs vēl.

Sastāvdaļas

  • 3 kg cukura, 15 litri silta ūdens, 100 gr rauga
  • Ja izmanto speciālos vīna vai brāgas raugus - pēc anotacijas
  • Destilē ar destilatoru (kandžas aparāts) vai 2 katliem (bļodiņšnabis) vai rektifikācijas kolonnu
  • Var lietot tāpatbet neiesaku

Pagatavošana

60 min.
  1. Cukuru izkausē siltā ūdenī, pievieno raugu un ļauj siltā vietā norūgt. Lai degvīns būtu aromātiskāks, var pievienot upeņu, ķiršu zariņus, vai kaltētas dilles. Rūgšanas ilgums apmēram nedēļa. Pēc destilēšanas iegūst 3 litri degvīna. Dubultojot izejvielu daudzumu, dubultojas arī iegūtā degvīna daudzums.
    Cukuru izkausē siltā ūdenī, pievieno raugu un ļauj siltā vie...
  2. Destilatoru var dabūt šeit:

Komentāri

Janka 2012. gada 22. maijs 23:26
akā to izdarīt būs pagrūti...
arnolds 2012. gada 22. maijs 14:07
akā var uz taisīt kandžas dzenamo aparātu
Ritvars 2012. gada 20. marts 20:26
:) Sitie labie spridzzekli ar laika degli, ta norecos :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni