Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sacepums ar dažādām variācijām

2010. gada 26. janvāris
Foto: Santa
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavošanās:Nomizo un sagriež plānās šķēlītēs kartupeļus. Smalki sagriež papriku, sīpolu un sarīvē, vai smalki sagriež burkānus. Sagriež mazos kubiciņos arī žāvēto gaļu. Sarīvē sieru
2. Pagatavošana: Izkārto katupeļus gar cepamtrauka sienām. Uz pannas apcep sīpolus, burkānus, papriku un žāvēto gaļu, kad ir nedaudz apcepies, pievieno saldo krējumu, turpina cept, kamēr saldais krējums nedauz sabiezē, pievieno garšvielas pēc patikas. Tad klāj kārtām sacepto mērci. Kartupeļu šķēlītes, sacepums, kartupeļu šķelītes, sacepums u.t.t. Pašā augšā uzliek kartupeļu kārtu un uzrīvē sieru, uzliek tomātu šķelītes. Liek cepeškrāsnī cepties uz 18-200 grādiem uz 40 minūtēm, vai arī kamēr kartupeļi izvārās, gadījumā, ja šķeles sanākušas biezākas.
Uz augšu