Pistāciju un olīvu sviestiņš

3 1

Sastāvdaļas

  • Paciņa sviesta 80%
  • Ķiploka daiviņa
  • Melnās olīvas (tik daudz cik pašiem tīk, tā, lai var redzēt, ka sviestā tās ir )
  • Pētersīļi
  • Pistācijas (standarta paciņa, kādi 150 gr., bet var nežēlot, jo vairāk, jo garšīgāk)
  • Sāls (izmantoju maltu jūras sāli)

Pagatavošana

30 min.
  1. Atkausējam sviestu istabas temperatūrā, lai vieglāk ir samaisīt.
  2. Attīram pistācijas un sasmalcinam mazos gabaliņos kā redzamajā bildē ( blenders NEDER).
  3. Sagriežam olīvas smalkos kubiciņos cik nu ar jūsu roku un pacietību tas ir iespējams (arī šeit blenders NEDER).
  4. sasmalcinam pētersīli.
  5. izspiežam ķiplociņu ķiplokspiedē.
  6. Ņemam bļodu un visas sastāvdaļas maisam kopā. Jāsanāk viendabīgai, pakusušai masai.
  7. Liek mazās bļodiņās vai svieta cibiņā un ledusskapī iekšā, lai nedaudz sacietē, bet noteikti var ēst arī uzreiz.
  8. P.S. Sviestiņu iesaku ēst ar siltu, siltu maizīti. Vēl labāk ar pašceptu maizīti, bet par to stāstīšu citā reizē.
  9. Ideāls startiņš ballītei, vīna vakaram, divvientulībai pie TV......tici man - ar šo recepti nošaut greizi nav iespējams un kad pats(pati) nogaršosi, liksies, ka sviests var izglābt pasauli :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas