Sākums > Receptes > Uzkodas

Pistāciju un olīvu sviestiņš

2010. gada 24. janvāris
Foto: beerry
Pagatavošana
30 min
1. Atkausējam sviestu istabas temperatūrā, lai vieglāk ir samaisīt.
2. Attīram pistācijas un sasmalcinam mazos gabaliņos kā redzamajā bildē ( blenders NEDER).
3. Sagriežam olīvas smalkos kubiciņos cik nu ar jūsu roku un pacietību tas ir iespējams (arī šeit blenders NEDER).
4. sasmalcinam pētersīli.
5. izspiežam ķiplociņu ķiplokspiedē.
6. Ņemam bļodu un visas sastāvdaļas maisam kopā. Jāsanāk viendabīgai, pakusušai masai.
7. Liek mazās bļodiņās vai svieta cibiņā un ledusskapī iekšā, lai nedaudz sacietē, bet noteikti var ēst arī uzreiz.
8. P.S. Sviestiņu iesaku ēst ar siltu, siltu maizīti. Vēl labāk ar pašceptu maizīti, bet par to stāstīšu citā reizē.
9. Ideāls startiņš ballītei, vīna vakaram, divvientulībai pie TV......tici man - ar šo recepti nošaut greizi nav iespējams un kad pats(pati) nogaršosi, liksies, ka sviests var izglābt pasauli :)
Uz augšu