Darzeņu krēmzupa ar kiploku grauzdiņiem

4 1

Sastāvdaļas

  • Gaļa vai kauliņi (kadu vēlās - vistu vai cūku)
  • 4 daļa Kaposts
  • 2 kartupeli
  • 1 liels burkāns
  • Svaigi zaļie zirnīši
  • Kausētais siers (klasiskais)
  • Garšvielas (pēc gaumes)
  • Grauzdiniem
  • Baltmaize
  • Sviests,eļļa
  • Ķiploks un ķiploka sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Liek varīties gaļu! Gaļu izņem un liek vārīties darzenus (sākums kā parastai darzeņu zupai). Gaļu tikmer sagriež smalkāku un tad met atpakaļ katla - biki pavara un kad viss ir mīksts, tad visu sablenderē.
  2. Kad ieguta viendabīga masa pievieno kausēto sieru.
  3. Grauzdiņi: Sagriez baltmaizi kubiciņos. Pievieno eļļu, sviestu, sasmalcinatu ķiploku un ķiploku sāli. Visu samaisa, lai maize būtu apvelta garsvielas un liek krāsnī grauzdeties!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas