Čilli

4 1

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa [kāda nu kuram labāk garšo cūkas vai liellopa, vai abas kopā] 400g
  • Tomātu mērce - asā [ja negaršo asi ēdieni var parasto] 500g
  • Viena bundžiņa kukurūzas
  • 2 bundžiņas ar sarkanajām pupiņām
  • Pipari, sāls [var arī maltās gaļas kopējo garšvielu un ja patīk pavisam pikanti ēdieni tad čilli garšvielu]
  • Kukurūzas čipsi, kas speciāli domāti TexMex ēdieniem. [tortilas čipsi, citi tos dēvē par načo čipsiem]

Pagatavošana

40 min.
  1. Malto gaļu, tomātu mērci, kukurūzu un pupiņas, un garšvielas [pēc garšas] samaisa kopā un tad liek vainu lielā pannā vai katlā, kādu pus stundu, ik pa laiciņam apmaisot [lai nepiedeg klāt]. Kad ir gatavs ieliek attiecīgā bļodā un citā bļodā saber kukurūzas čipsus.
  2. Ēd, paņemot ar čipsi čilli, un liek mutē. :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas