Visgardaka paella

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Lielas garneles(vel ieks caulas)
  • Midijas
  • Mazas midijas
  • Krabju nujinas
  • Tigergarneles
  • Var pielikt krabjus
  • (tiesa gan latvija ir pieejamas visas sastavdalas tikai liekas Gastronome veikala krasta iela, perkot veikala pieejamos sasaldetos kokteilus uzreiz saku,ka bus negarsigi)
  • 1 -2sipoli
  • 2 kiploka daivinas
  • Burkans
  • Konserveti tomati sava sula
  • Nezinu vai latvija ir pieejama garsviela ar nosaukumu Colorante,kas piedod to oranzigo krasu
  • Zirnisi
  • Zala un sarkana paprika(no katras pa pusitei)

Pagatavošana

100 min.
  1. Ir perfekti,ja jums ir pieejama speciala paellas panna,bet ja tomer nav ta var taisit ari katla.Visas juras veltes novara un udeni nekada gadijuma nelej ara, bet gan vara taja risus(lidz ar to varit juras veltes liela daudzuma udens),sis udens piedos ipasu garsu risiem. Apcel sipolus,kiplokus,papriku un burkanus un pievieno risiem. Pievieno sagrieztus koservetos tomatus un pavara minutes 15.Tad pievieno zirnisus,visas juras veltes iznemot dazas netiritas garneles.Pievieno colorante.Caulas no notiritajam garnelem ari nemet ara , bet gan samal un pievieno klat. Ja tiks lietoti ari krabji,tad tos pirms tam novara un kadas minutes 10 pirms paella ir gatava tos uzliek pa virsu.Kad paella gatava pa virsu uzliek nenotiritas garneles.Uzspiez citrona sulu un bauda.Lai labi garso!!!

Komentāri

Elmārs 2016. gada 8. aprīlis 11:37
Nesakarīga recepte. Rakstīts bez garumzīmēm, haotiski. Neko saprast nav iespējams
Kristina 2015. gada 4. februāris 11:39
pie sastāvdaļām rīsu nav! un kāda suņa dēļ ir krabju nūjiņas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni