Baklažāni ar biezpienu

3 1
Baklažāni ar biezpienu
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • Baklažāns
  • Vājpiena biezpiens
  • Ķiploki (labi daudz)
  • Valrieksti, ja vēlās
  • Majonēze
  • Eļļa
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Baklažānus sagriež garenās šķēlēs.
  2. Tās apcep lielā daudzumā eļļas tumši brūnas, notecina lieko eļļu uz papīra dvieļiem. 3) Biezpienu sajauc ar ķiplokiem un riekstiem, sāli, pipariem.
  3. Apceptajās baklažānu šķēlītēs liek sagatavoto biezpienu tā, lai tās var aizritināt
  4. Kārto šķīvī un pārlej ar nelielu daudzumu majonēzes. Liek ledusskapī uz pāris stundām.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Dina 2014. gada 27. jūnijs 10:48
Es baklažanus griežu gareniski,(05 cm strēmelēs) un pildījumu ielieku un bakalažānu sarullēju, vienīgais nelietoju majonēzi ,bet krējumu un dilles , man ir rulliši :) arī ļoti labi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas