Sākums > Receptes > Uzkodas

Ķiploku un zaļumu bagete

2010. gada 14. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Ģeniāla piedeva dažādiem itāļu ēdieniem, zupām, vai arī kā vienkārša uzkoda.
Pagatavošana
25 min
1. Bagetei šķērsām iegriež šķēles, bet nesagriež līdz apakšai - tā, lai visa bagete tomēr turas kopā.
2. Mazā bļodiņā sajauc ķiplokus ar eļļu.
3. Citā bļodiņā sajauc sieru un sasmalcinātus garšaugus.
4. Bagetes katru iegriezumu apsmērē ar eļļas-ķiploku maisījumu, pēc tam katrā iegriezumā ieber siera-zaļumu maisījumu.
5. Bageti ietin folijā. Tagad to var likt ledusskapī vai saldētavā uzglabāšanai līdz cepšanai, vai cept uzreiz.
6. Sakarsē cepeškrāsni. Liek bageti cepties uz apmēram 10 - 15 minūtēm. Lai noteiktu gatavību - paver foliju. Jārūpējas, lai nepiededzinātu apakšu.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu