Ķiploku bagete

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 bagete
  • 2 - 3 ķiploka daiviņas, saspiestas
  • 4 - 5 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 tējk bazilika
  • 1 tējk timiāna
  • 5 ēd.k. Parmezāna siera, sarīvēta

Pagatavošana

25 min.
  1. Bagetei šķērsām iegriež šķēles, bet nesagriež līdz apakšai - tā, lai visa bagete tomēr turas kopā.
  2. Mazā bļodiņā sajauc ķiplokus ar eļļu.
  3. Citā bļodiņā sajauc sieru un garšvielas.
  4. Bagetes katru iegriezumu apsmērē ar eļļas-ķiploku maisījumu, pēc tam katrā iegriezumā ieber siera maisījumu.
  5. Bageti ietin folijā. Tagad to var likt ledusskapī vai saldētavā uzglabāšanai līdz cepšanai, vai cept uzreiz.
  6. Sakarsē cepeškrāsni. Liek bageti cepties uz apmēram 10 - 15 minūtēm. Lai noteiktu gatavību - paver foliju. Jārūpējas, lai nepiededzinātu apakšu.
  7. Ģeniāla piedeva dažādiem itāļu ēdieniem, zupām, vai arī kā vienkārša uzkoda.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas