Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu akniņas tomātu mērcē

2010. gada 11. janvāris
Foto: Gunta
Pagatavošana
55 min
1. Pannā uzkarsē eļļu. Uz lielas uguns apcep akniņas, turpina cep 5 min. Apceptās akniņas izņem no pannas, noliek malā.
2. Tajā pašā pannā apcep uz pusēm pārgrieztus tomātus ~ 1 - 2 min. Izņem un noliek citā traukā.
3. Pannā ielej eļļu, uzkarsē, apcep sagrieztu sīpolu un sakapātas ķiploka daiviņas. Cep, kamēr sīpoli mīksti. Pieliek tomātu pastu, pielej buljonu, uzvāra.
4. Ieliek akniņas, pieber sāli, piparus. Maisot karsē vēl 1-2 min., pieliek tomātiņus.
Pasniedz ar nūdelēm.

Lai labi garšo!
Foto: Gunta
Uz augšu