Zupa ar kūpinājumiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kūpinātas ribiņas – 0,5 kg
  • Dažādi kūpinājumi (mednieku desiņas, šķiņķis, krūtiņa u.c.) – 300 g
  • Ķiršu tomātiņi – 200 g
  • Šampinjoni – 4-5 gab
  • Paprika
  • Dažas puķkāposta un brokoļa rozetes
  • Konservēta kukurūza– 1 bundžiņa
  • Burkāns
  • Sīpols
  • Garšvielas – pēc garšas
  • Zaļumi

Pagatavošana

60 min.
  1. Ribiņas liek katlā, pārlej ar ūdeni un vāra.
  2. Sīpolus, papriku un šampinjonus sagriež gabaliņos, burkānu sarīvē. Dārzeņus ar sēnēm apcep pannā, pievieno sagrieztas desiņas un citus kūpinājumus. Sautē 7-10 min.
  3. Kad ribiņas gandrīz gatavas, pannas saturu liek katlā, pievieno uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus, kukurūzu, puķkāpostus, brokoļus un vāra ~10 min.
  4. Ribiņas izņem, gaļu sadala gabaliņos un liek atpakaļ zupā. Pievieno garšvielas pēc garšas.
  5. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas