Sākums > Receptes > Deserti

Saldais fondjū (fondue)

2010. gada 8. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Paņem šokolādi un salauž to gabaliņos. Tad šokolādi ieliek kādā trauciņā un trauciņu jāieliek ūdenī karstā (74 grādi). Pēc brītiņa šokolāde jāsāk arī maisīt, lai pēc tam veidotos viendabīga masa. Un kad šokolāde ir pietiekami izkususi, tā ir gatava. Tad trauciņu var ņet ārā no ūdens. Bet pa to laiku kamēr šokolāde vēl uz ūdens kūst ir jāsagriež augļi (vispar labak to izdarit jau pirmstam). Un tad kad viss ir izdarīts, tad jāķer tik dakšas, jāuzdur auglis, jāizvelk caur karsto šokolādi un jābāž mutē! :)
Uz augšu