Sākums > Receptes > Salāti

Tunča salāti jeb tuncis kažokā

2010. gada 5. janvāris
Foto: Laura Šmite
Pagatavošana
25 min
1. !!! Proporcijas norādītas kantainam salātu traukam 20x25cm !!!
2. Novāra 5 olas.
3. Tuncim notecina eļļu, ar dakšiņu saspaida un kārto traukā kā pirmo kārtu.
4. Smalki sagriež sīpolu un liek virs tunča.
5. Klāj majonēzes kārtu un ar karoti izlīdzina.
6. Smalki sagriež krabju gaļu (ja izmanto krabju nūjiņas tās vispirms atritina un tad smakli sagriež).
7. Klāj majonēzes kārtu un ar karoti izlīdzina.
8. Ābolu nomizo un sarīvē uz rupjās rīves, kārto virs majonēzes.
9. Uz rupjās rīves sarīvē cieti novārītas olas un kārto virs ābola.
10. Klāj pēdējo majonēzes kārtu un ar karoti izlīdzina.
11. P.S. Ja salātus veido 2 kārtās tad sastāvdaļu daudzumu reizina ar 2 un pēdējā kārta ir rīvētas olas.
12. Lai labi garšo!
Uz augšu