Tunča salāti jeb tuncis kažokā

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g tuncis eļļā
  • 1 vidēji liels sīpols
  • 200 g krabju gaļas
  • 1.5 paciņas majonēzes (provansas vai vieglā provansas)
  • 2 āboli
  • 5 vidēja izmēra cieti vārītas olas

Pagatavošana

25 min.
  1. !!! Proporcijas norādītas kantainam salātu traukam 20x25cm !!!
  2. Novāra 5 olas.
  3. Tuncim notecina eļļu, ar dakšiņu saspaida un kārto traukā kā pirmo kārtu.
  4. Smalki sagriež sīpolu un liek virs tunča.
  5. Klāj majonēzes kārtu un ar karoti izlīdzina.
  6. Smalki sagriež krabju gaļu (ja izmanto krabju nūjiņas tās vispirms atritina un tad smakli sagriež).
  7. Klāj majonēzes kārtu un ar karoti izlīdzina.
  8. Ābolu nomizo un sarīvē uz rupjās rīves, kārto virs majonēzes.
  9. Uz rupjās rīves sarīvē cieti novārītas olas un kārto virs ābola.
  10. Klāj pēdējo majonēzes kārtu un ar karoti izlīdzina.
  11. P.S. Ja salātus veido 2 kārtās tad sastāvdaļu daudzumu reizina ar 2 un pēdējā kārta ir rīvētas olas.
  12. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti