Galja austrumu gaumee,super viegli un gardi! :)

4 1

Sastāvdaļas

  • Ediens 3 personam
  • Jebkuras galjas fileja(tikai bez taukiem)2.ella
  • Sojas merce
  • Kartupelu ciete
  • 1 neliels siipols
  • 2 nelieli kiploka zobini
  • Kechups
  • Medus

Pagatavošana

30 min.
  1. fileju,piem.vistas(3 gab.videja lieluma)...sagriezh garenigas streemelees,bet ne biezas,pirksta lielumaa kkur.Liek blodaa bagatigi paarlej ar soju,liek ledusskapii.Sagriezh sipolu pusaplishos,bet planos,kiploku smalki loti sagriezh.Nem kastroliti,ielej ellu,kkur 200g(tikai ne saulespuku)kamer ella karsejas ,filejas gabalinjus apvarta kartupelu cietee un met ellaa,nemetiet daudz un uzreiz,pa porcijam!sagatavojiet papira dvieliti blakus katlinjam!galinja varas ellee kkur 1-2 min...lai parbauditu vai gatava,iznemiet vienu un pargrieziet uz pusem,ja rozigs vidinsh tad cepiet vel...galvenais neparvariit,jo tad galja bus cieta!!!!gatavos gabalinjus lieciet uz papira salv.lai liekie tauki notek!uzpannas ar minimalu daudzumu ellas apcepiet kiplokus un sipolus,bet nedaudz,lai nebutu zeltaini bruni...pievienojiet kechupu vai tomatu pastu 5 ED karot. un medu 3 ED karot.samaisiet kad sak burbulot pievienojiet vistu un samaisiet,lai visa vista butu mercee.
  2. garnejumu iesaku riisus,vai nudeles ar olu!
  3. labu apetiiti ;)

Komentāri

iveta 2012. gada 18. novembris 21:37
"uzsēdos" uz šī ēdiena. Tas ir mans favorīts jau gandrīz gadu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni