Biezpiena kūkas gardums

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • *3. "Selga"cepumu paciņas (2. klasiskās un 1. brūnos)
  • *2.vaniļas sieriņus "kārums"
  • *persiki vai kivi, kas labāk garšo (ja ņem persikus tad konservētos, bet ja kivi tad pietiks ar 2 vai labāk 3 - drošības pēc)
  • * skābais krējums (pievieno cik nepieciešams, lai sanāktu ne pārāk bieza masa)
  • * cukurs (pēc vēlmēm, ja grib saldāku tad liekat vairāk)
  • *nedaudz piens
  • *3.paciņas vājpiena biezpiens
  • *

Pagatavošana

15 min.
  1. visas satāvdaļas (izņemot cepumus un pienu) sajauc kopā, lai izveidojas viendabīga, nedaudz vairāk šķidra nekā bieza, masa.
  2. tad kūkas veidnē klāj cepumus, kuri iepriekš ir nedaudz iemērkti pienā, tad liek biezpiena masu, bet ne visu(tas atkarīgs arī no tā cik kārtas veidos!).Tad atkal liek cepumus un biezpienu, ja iznāk (un būtu jāiznāk :) ) tad liek vēl vienu kārtu cepumus un, atlikušo biezpienu rūpīgi izsmērē (jāiznāk 3. kārtām) un dekorē ar šķēlītēs sagriestiem persikiem vai kivi.
  3. Ļauj uz kādu pusstundu ievilties ledusskapī.
  4. Labu apetīti! :)

Komentāri

anete 2011. gada 5. oktobris 23:22
Gribēju vaicāt, kā ir ar to krējumu bundžu? Cik lielā tā ir domāta? Un skābais vai saldais krējums?
Paldies! Izklausās ļoti garšīgi, drīzumaā ķeršos pie pagatavošanas :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize