Biezpiena kūkas gardums

2010. gada 5. janvāris
Foto: Aiga Dejus
Pagatavošana
15 min
1. visas satāvdaļas (izņemot cepumus un pienu) sajauc kopā, lai izveidojas viendabīga, nedaudz vairāk šķidra nekā bieza, masa.
2. tad kūkas veidnē klāj cepumus, kuri iepriekš ir nedaudz iemērkti pienā, tad liek biezpiena masu, bet ne visu(tas atkarīgs arī no tā cik kārtas veidos!).Tad atkal liek cepumus un biezpienu, ja iznāk (un būtu jāiznāk :) ) tad liek vēl vienu kārtu cepumus un, atlikušo biezpienu rūpīgi izsmērē (jāiznāk 3. kārtām) un dekorē ar šķēlītēs sagriestiem persikiem vai kivi.
3. Ļauj uz kādu pusstundu ievilties ledusskapī.
4. Labu apetīti! :)
Uz augšu