Forele krējuma mērcē ar garnelēm

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Forele [der arī lasis vai taimiņš] - pofig cik liela
  • Garneles [cik nu var atļauties] - pofig vai mizotas,vai nē
  • Saldais krējums - pēc izvēles bet ar 200g vajadzētu pietikt
  • Majonēze
  • Ķiploks
  • Citrons - puse no 1 gab
  • Un visādas citādas seksīgas garšvielas, kas nu kuram patīk:)

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavošanai nepieciešami 3 cilvēki - Jānis sapiparo un apsāla foreli, kamēr Cukurs mizo kartupeļus [kā īsts vīrs:D] un Egīls loba garneles...tātad ņemam un iztīram to zivteli, iesālam un appiparojam, tad liekam virsū garneles [ideālā gadījumā jāpērk jau lobītas, bet ja grib ilgāk taisīt vakariņas, tad der arī nelobītas:D] Daļu no garnelēm sakārtojam pa virsu, pārējās iejaucam saldajā krējumā un pārlejam pāri zivtiņai. Visu brūvējumu aprasinam ar citronu sulu un saliekam arī citrona gabaliņus uz ēdmaņas [nu šito dara pirms krējuma liešanas, bet tas lai grūtāk saprast:D] Visam beigās uzšprekštinam majonēzi un liekam cepeškrāsnī cepties 20 min...temperatūru nepateikšu, jo mūsēja ir sačakarēta:D pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai dajebko:D Labu apetīti:))

Komentāri

Profila foto
Modris 2016. gada 7. decembris 20:30
Garneles uzreiz aizmest kaķim,pārējais ir labi.
Ernijs 2015. gada 14. novembris 19:33
A to kjiploku peec tam piegrauzh klaat? ;)
soltijs 2011. gada 23. oktobris 00:16
laba recepte paldies

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni