Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Forele krējuma mērcē ar garnelēm

2010. gada 4. janvāris
Foto: Dambja 4
Pagatavošana
30 min
1. Pagatavošanai nepieciešami 3 cilvēki - Jānis sapiparo un apsāla foreli, kamēr Cukurs mizo kartupeļus [kā īsts vīrs:D] un Egīls loba garneles...tātad ņemam un iztīram to zivteli, iesālam un appiparojam, tad liekam virsū garneles [ideālā gadījumā jāpērk jau lobītas, bet ja grib ilgāk taisīt vakariņas, tad der arī nelobītas:D] Daļu no garnelēm sakārtojam pa virsu, pārējās iejaucam saldajā krējumā un pārlejam pāri zivtiņai. Visu brūvējumu aprasinam ar citronu sulu un saliekam arī citrona gabaliņus uz ēdmaņas [nu šito dara pirms krējuma liešanas, bet tas lai grūtāk saprast:D] Visam beigās uzšprekštinam majonēzi un liekam cepeškrāsnī cepties 20 min...temperatūru nepateikšu, jo mūsēja ir sačakarēta:D pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai dajebko:D Labu apetīti:))
Uz augšu