Sautēti kāposti ar apelsīniem

5 1

Sastāvdaļas

  • Skābēti kāposti
  • Apelsīni un apelsīnu sula
  • Brūnais cukurs

Pagatavošana

80 min.
  1. Skābētus kāpostus liek katliņā un pārlej ar svaigi spiestu apelsīnu sulu - tā, lai sula pārklātu kādu centimetru kāpostus. Svaigi spiestās apelsīnu sulas vietā var ņemt arī veikalā pirktu 100% apelsīnu sulu. Iemaisa gabaliņos sagrieztu apelsīnu. Sautē un lēnas uguns apmēram stundu. Kad kāposti mīksti, pievieno brūno cukuru (2 ēdamk. vai vairāk uz kilogramu kāpostu), ļauj tam nedaudz piedegt un apmaisa.
  2. Šādi pagatavotiem kāpostiem raksturīga patīkama, saldskāba garša. Tos var ēst arī tie, kas ievēro diētu, jo tajos nav nemaz tauku.
    Šādi pagatavotiem kāpostiem raksturīga patīkama, saldskāba g...

Komentāri

Velns 2015. gada 23. decembris 13:10
Varbūt kāds var informēt - kurā veikalā var nopirkt 100% apelsīnu (vai vispār kādu) sulu?
Elize 2014. gada 27. februāris 11:40
Garšo SUPERĪGI!Jums tas ir jāpamēģina.
Kāposts 2013. gada 17. aprīlis 21:07
nu neko :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni