Cepti spināti ar ķiploku

4 1
Cepti spināti ar ķiploku
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 200 g spinātu
  • 30 g sviesta
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Sāls - pēc garšas

Pagatavošana

10 min.
  1. Svaigu spinātu lapas nomazgā un noplūkā no kātiņiem (ar nazi negriežot).
  2. Pannā sakarsē sviestu un tajā uz nelielas uguns apcepina spinātus pievienojot tiem sasmalcinātu ķiploku (pēc garšas) un pašās beigās pavisam nedaudz sāli. Cep ne ilgāk par 3-4 minūtēm.
  3. Pasniedz kopā ar kartupeļiem vai gaļu vai ēd vienus pašus.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Maruta 2014. gada 26. janvāris 20:47
Nu, jāsaka taisu jau 2x (kopā ar spageti un pesto) un ir 'zaļi' tas nozīmē labi. Jo vieni spageti man ir pa smagu un miltainu barību. Un spināti jau vispār esot vitamīnu Bomba :)
Anitra 2010. gada 6. maijs 19:53
Cepām sviesta eļļā! Garšīgi:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni