Tiramisu torte

2009. gada 29. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Vismaz 8 min. puto olu dzeltenumus ar cukuru. Masai pielej pusi no "amareto" liķiera. Mascarpone sieru iemaisa klāt. Porcelāna vai stikla formā. Trauka amatni izklāj ar bizkvīta loksnēm. Apslaka ar 1 tasi ekspreso kafijas un ķiršu degvīnu. Tad iepriekš sajaukto masu (pusi) uzlej biskvītam virsū. Virs tā atkal kārto biskvītu un aplej ar atlikušo ekspreso un atlikušo "amareto" liķieri. Tad atkal liek krēma kārtu, izlīdzina un pārkaisa ar kakao kārtu. Pēc tam liek ledusskapī uz 6 stundām ideālā variantā atstāj uz nakti. Ja grib pēc tam var rotāt ar mandelēm vai citiem riekstiem.
Uz augšu