Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ar skābētiem kāpostiem pildītas gaļas ruletes

2009. gada 25. decembris
Foto: Ilze Birģele
Pagatavošana
60 min
1. Gaļas šķēles izklapē, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārsmērē ar sinepēm. Kāpostiem nospiež sulu, sajauc ar nedaudz cukura un uzklāj gaļas sķēlēm. Tās satin ruletēs, aizsprauž ar irbulīti vai pārsien ar aukliņu. Pārkaisa ar kaltētiem garšaugiem.
Foto: Ilze Birģele
2. Ruletes uz pannas apcep eļļā.
Foto: Ilze Birģele
3. Apceptās ruletes ieliek katliņā, pārlej ar ābolu sulu un uz lēnas uguns sautē apmēram 40 min.
Foto: Ilze Birģele
4. Ruletes izņem no katliņa. Mērcei pievieno krējumu, sāli un piparus.
Foto: Ilze Birģele
5. Ābolus sagriež šķēlēs, papriku - strēmelītēs un eļļā apcep.
Foto: Ilze Birģele
6. Kārto šķīvjos kopā ar ruletēm. Piedevas - kartupeļi vai rīsi.

Labu apetīti!
Foto: Ilze Birģele
Uz augšu