Biguzis ii

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 rupmaizes kukuļi (vēlams bez ķimenēm)
  • 1 /2 l medus
  • 700 gr dzērvenes (ne lielogu)
  • 500 gr putukrējums
  • 3 ēd. kar

Pagatavošana

300 min.
  1. Rupmaizei nogriež garozu, mīkstumu sarīvē un žāvē (vislabāk izklaidus uz kādas siltas virsmas) līdz tas ir drupens, bet ne sauss. Dzērvenes sastampā ar medu, pievieno rupmaizi un kārtīgi izmaisa, atstājuz 1st. ievilkties. Sakuļ putukrējumu ar cukuru. Kārto traukā kārtās- rupmaizi apm. 2cm, tad putukrējumu u.t.t.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti