Sākums > Receptes > Zupas

Garšīgā skābeņu zupa ar žāvētām ribiņām

2009. gada 16. decembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Ielej katlā ūdeni 2,5 l un ieber ap 100 g grūbas un ribiņas un vāra, līdz grūbas paliek pusmīkstas.
2. Tad pievieno kubiciņos sagrieztos kartupeļus un rīvētus burkānu.
3. Kad viss gatavs, beigās pievieno skābenes.
4. Tad no ribiņām noņem gaļu un pievieno zupai.
Ja nepieciešams, papildina ar sāli (bet tikai tad, ja ribiņas nav bijušas sāļas).
5. Pasniedzot, katrai porcijai pievieno sasmalcinātas, iepriekš novārītas olas.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu