Liellopa filejas karpačo (variācija)

5 1

Sastāvdaļas

  • Liellopa fileja 500 g
  • Sāls
  • Melni pipari
  • Ķiploki
  • Pētersīļu lapas
  • Olīveļļa
  • Parmesan siers

Pagatavošana

40 min.
  1. Liellopa fileju uz apmēram 30 min. ievietot saldētavā, lai vieglāk sagriezt.
  2. Sagriezt fileju iespējami plānākās šķēlītēs un izkārtot uz šķīvja vienā kārtiņā.
  3. Pārkaisīt ar sāli un sasmalcinātiem melnajiem pipariem un ķiplokiem pēc garšas, pārkaisīt ar smalki sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem, apslacīt ar olīveļļu un pārkaisīt ar smalki sarīvētu Parmesan sieru.

Komentāri

Aldis 2009. gada 18. decembris 13:14
ja njem labu galju, neko marineet nevajag.
ja slikta galja (smird vai nav garshas), tad vajag gan iemarineet, ja to galju noteikti jeelu eest gribas...
zhanete 2009. gada 14. decembris 11:39
ees svaigu. bet man liekas ka labaak mazliet iemarineet kaadas dienaz. tad garshiigaak.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas