Ātrā kefīra plātsmaize ar āboliem

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1 glāze cukurs
  • 1 glāze kefīra
  • 2 glāzes miltu
  • 2 olas
  • Cepamais pulveris
  • Vaniļas cukurs
  • Virsai
  • 2 olas
  • 5 āboli
  • Skābs krējums
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru 2. Iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa 3. Pielej kefīru un sakuļ viendabīgā mīklā 4. Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru un ielej mīklu 5. Nomizo ābolus, sagriež sīkos gabaliņos vai daiviņās. Uzber uz plātsmaizes 6. Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, vaniļu un pārlej plātsmaizi. Ja vēlas pārkaisa kanēli. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20 - 25 minūtes 200*C 7. Plātsmaizes gatavību var arī noteikt: iedurot plātsmaizē koka skaliņu, ja mīkla nelīp klāt, tad gatavs. Atdzisušu sagriež gabaliņos.

Komentāri

anna 2014. gada 27. septembris 19:40
es taisiju pats maizi un man sanaca loti lai un bija loti garsiga.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize