Mango krēms

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Mango - 2
  • Cukurs- 100 g
  • Citrona sula - 1 ēd.kar
  • Želatīns - 1 ēd.kar
  • Saldais krējums - 350 ml

Pagatavošana

25 min.
  1. Mango nomizo, mīkstumu atdala no kodola. Lielāko daļu mango mīkstuma sasmalcina, pievieno cukuru un sablendē, pielej citrona sulu.
  2. Želatīnu izkausē 3 ēd.kar. ūdens un piejauc mango biezenim.
  3. Saldo krējumu sakuļ. Līdzko biezenis sāk sastingt, pievieno sakulto krējumu. Masu saliek porciju traukos un liek ledusskapī uz 3 stundām.
  4. Krēmu rotā ar mazos gabaliņos sagrieztu atlikušo mango.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti