Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sarkanā tveice - pildīta paprika ar malto gaļu

2009. gada 1. decembris
Foto: Guntars Rieksts
Pagatavošana
45 min
1. Paprikai izgriež kātiņu, iztīra papriku no sēkliņām.
2. Tad pagatavo kotlešu masu, maltajai gaļai pievienojot smalki sagrieztu ķiploku, sīpolu, garšvielas, sāli, piparus, pēc garšas, var pievienot arī rīsus.
3. Piepilda papriku. tad liek papriku katliņā ar ūdeni. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno buljona kubiciņus, citas garšvielas. Es vēl lieku klāt veselus sīpolus, ķiplokus un vāru papriku buljonā.
Kad paprika mīksta un gaļa gatava pasniedz galdā. var kopā ar buljonu. Klāt liek krējumu majonēzi, kečupu, kas nu kuram labāk tīk.

Labu apetīti!
Foto: Guntars Rieksts
Uz augšu