Borscs

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 svaigas bietes
  • 400 gr skabetu kapostu
  • 3 kartupeli
  • 1 burkans
  • 300 gr gala
  • 1 varita ola
  • 3 kubini buljons
  • 200 gr kecups vai tomatu merce

Pagatavošana

60 min.
  1. bietes nomizo, sagriez standzinas, apcep uz pannas, ieber katla
  2. galu sagriez galablinos un ari apcep uz pannas,ieber katla
  3. uzlej udeni (attiecigi zupas daudzumam, nemot vera, ka jaliek vel klat sastavdalas un ka udens mazliet novarisies)
  4. ieliek skabetos kapostus un vara apmeram 30 min
  5. tad pieliek klat sagrieztus kartupelus un burkanu
  6. vara apmeram 20 min
  7. pierive varito olu
  8. un tomatu merci vai kecupu.gaida kamer uzburbulo un zupa gatava!:)
  9. buljonu var pievienot pec pasa velmem, vai sakuma, vai pa vidu gatavosanas procesam!

Komentāri

gita 2011. gada 14. maijs 17:55
fantastiska un lēta zupa!
Sataninsh_18 2011. gada 10. janvāris 14:17
sveiki. jautājums par bietēm. Vai bietes uz pannas apcep zaļas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas