Vista alus tvaikos

2009. gada 18. novembris
Foto: Ilze Birģele
Sanāk ļoti garšīga vistiņa, iesaku visiem pamēģināt!
Pagatavošana
75 min
1. Veselu vistu ierīvē ar sāli, pipariem un saspiestiem ķiplokiem. Vistā iekšā ieliek apelsīna šķēlītes.
2. No alus pudeles notīra visas etiķetes, to rūpīgi nomazgā. Pusi alus izlej glāzē, bet pusi atstāj pudelē. Sagatavoto vistu uztupina uz alus pudeles.
Foto: Ilze Birģele
3. Vistu ar pudeli liek stāvus cepampannā un ievieto cepeškrāsnī. Cep ~180 grādu temperatūrā 75 min. Tad ņem ārā un dala gabalos.
4. No šķidruma, kas iztecējis cepampannā var pagatavot mērci.

Labu apetīti!
Foto: Ilze Birģele
Uz augšu