Krēmīga kūpinātās zivs uzkoda

5 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 iepakojumi Filadelfijas siera
  • 2 ēdamkarotes mārrutku
  • 1.5 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas
  • 1 tējkarote Worcestershire mērces
  • 250 g kūpinātas zivs (vēlams forele, bet var lietot jebkuru kūpinātu zivi)
  • 3 ēdamkarotes keiperu (capers)
  • Pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Kuļamajā ieliec Filadelfijas sieru, mārrutkus, citrona sulu un Worcestershire mērci. Kul kamēr masa ir gluda. Tikmēr sakapā zivi. Kad masa gluda, iemaisi tajā zivi un keiperus (keiperi ir kaperkrūma pumpuri, tos pārdod mazās burciņās). Apklāj ar plēvi un atdzesini vismaz divas un līdz pat astoņām stundām. Pasniedz ar bagetes šķēlītēm (ja vēlies, vari tās apgrauzdēt), uz kurām smērēt gardo masu. Lai garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas